Tip: Hold en flad hånd ud af vinduet ved ca. 85km/t og mærk modstanden - Trods dette ser vi ofte fx. en bred gennemgående "luftbremse" i tyk gummi, der hæmmer luftens vej under lastbilen, eller andet udstyr der forstyrrer luftens vej.

Arbejder dit materiel effiktivt?

Udnytter du de muligheder branchen har for tilpassede løsninger, og får du det optimale ud af din eksisterende vognpark? Vima gennemgår "Total Cost of Ownership" på din flåde. Gemmer der sig et potentiale ved vindmodstande, dæktryk, valg af motorer, ect..? 
Måske er det efteruddannelse af chaufførerne med coaching og udnytte den moderne lastbils muligheder for eco-driving. Ved mange bil-leverandører kan man idag se rapporter med potentialet og chaufførenes kørestil, så der enkelt kan skabes et overblik på energi forbruget og slidtage ved aggressiv kørsel. 

Vima hjælper med at afklare potentialet gemt i din eksisterende flåde og kommer med gode ideer til markedsløsninger du måske ikke kender til endnu. Nuværende bilpark gennemgås for forbedre serviceløsninger, så modstanden lastbilen overvinder under kørslen bliver minimal.

Kontakt konsulent Kenni Haaeman for en uforpligtende snak på: +45 23293146 - info@vima.dk