Hosting og Support

Hele pakken – Ét sted!

Hosting og support af din WordPress hjemmeside

Vima har sin egen lynhurtige server hos Ctrl-IT. Det er vigtigt, at den hjemmeside du får lavet fremstår så godt som muligt. Et mindre godt webhotel kan ødelægge meget for visningen af din side. Det står dig naturligvis frit for, at vælge en anden udbyder, hvis du hellere vil det. Denne hostingløsning er blot en udvidet service, hvor man undgår selv at skulle indgå aftale med en host, hvis man ikke har forstand på hvad man skal vælge. Her garanteres høj ydelse på en ikke overfyldt server.

Har man ingen erfaring med, at drive en hjemmeside, kan det være en god idé at tilvælge en supportløsning, når man har fået færdiggjort sin hjemmeside.

Vima tilbyder forskellige supportløsninger, fra timebetaling ved opstået behov, til løsningen hvor man ikke selv færdes i sit kontrolpanel og lader Vima fungere som webredaktør. Se de forskellige muligheder herunder:

BEMÆRK: NEDENSTÅENDE TILBUD GÆLDER UDELUKKENDE KUNDER, DER HAR FÅET DESIGNET DERES HJEMMESIDE HOS VIMA

Webhosting
Månedligt
85,-
Til dig, der har styr på det hele
- Webhosting // Hosting med høj ydelse og mindst 99,9% oppetid, via Ctrl-IT
- Emailadresser // Op til 5 emailadresser, tilknyttet dit domæne
- Support på timebetaling // Du kan naturligvis altid ringe eller skrive, for support til din hjemmeside, hvis behovet opstår. Har du ikke en fast supportaftale, foregår al support til gældende timepris.
KØB NU!
Webmaster-løsningen
Månedligt
695,-
Til dig, der ønsker All Inclusive
- Webhosting // Hosting med høj ydelse og mindst 99,9% oppetid, via Ctrl-IT
- Emailadresser // Op til 5 emailadresser, tilknyttet dit domæne
- Webmaster // Vælger du den fulde webmaster-løsning, har du mulighed for, at sende al input til din hjemmeside via e-mail. Det kunne f.eks. være nye produkter, der skal lægges på hjemmesiden. Det kunne være nyheder, tekstændringer eller nye billeder. I alle tilfælde, står Vima for upload og opsætning af dit materiale.
KØB NU!